Категории

  • Рецензии
  • IOS
  • Android
  • Гаџети

А70 вистински титан во средната класа

Кога овој телефон го добивме благодарение на Samsung Македонија, очекувавме дека ќе добиеме телефон што баш онака припаѓа на високата средна класа, или ,,want to be,, премиум телефон. Искрено телефонот

Ова се најдобрите телефони до 20 000 денари во Македонија

Samsung Galaxy A50 Овој модел е еден од најлогичните избори доколку купувате телефон до 20 000 денари. Телефонот има одличен изглед, напредни функционалности и сосем солидна камера. Уредот со својата

3 функционалности што се важни за добра смартфон камера

Скоро секој телефон денеска има солидна камера. Во минатото поевтините телефони се одликуваа со лоши камери, посебно во вечерни услови, но тоа не е веќе случај. Дури и поевтините телефони

Апликации и Игри

И Инстаграм во борбата против лажните

На Инстаграм објави воведување опција што ќе им овозможи на

Со овие апликации вашите фотографии ќе

Доколку фотографијата е вашата пасија, а сакате да сликате и

Со оваа апликација преку селфи ќе

На денешницава има безброј апликации кои ви помагаат во секојдневните